barn-familj

Träningsresa till Sälen med familjen

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Jag och familjen har börjat planera vår sommar. Från att ha trott att vi skulle få se fram emot förlossning och bebisgos vill jag nu fylla mina sommarveckor med sådant som får mig och familjen att må bra (och får mig att tänka på annat). Och det första vi har bokat är en träningsresa för familjen upp till Sälen.

Ni vet ju att jag reser som ledare på Amelia och Taras resor titt som tätt. Hade en planerad i maj, men så blev jag gravid och avbokade den och nu är min ledarplats såklart tillsatt. Men i höst har jag nästa resa att se fram emot. För några år sedan var jag även iväg som ledare på Springtimes träningsvecka för familjer i Portugal – så skoj! Då hade jag inte med mig min familj då det var min första träningsresa och jag ville ha 100 procent fokus på deltagarna. Nu däremot blir det Training Camp med familjen i sju dagar i vackra Sälen. Jag ska inte vara ledare, jag ska bara vara glad motionär och semestra aktivt med min familj.

Det ska bli galet roligt med alla träningspass utomhus, vandringar, utmaningar och något jag vet att barnen ser fram emot väldigt mycket – att det är fritt inträde till äventyrsbadet hela veckan. Mycket träning, mys och bad blir det med andra ord. Älskar att semestra inom Sverige på sommaren, och detta blir en perfekt vecka för vår familj med mycket tid tillsammans.

Träningsresa i Sälen med Springtime väntar oss i sommar.

Träningsresa i Sälen med Springtime väntar oss i sommar.