traning

Häng med på träningsresa! – i bloggen och IRL

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Jag har landat i ett snöigt Stockholm efter en vecka med sand, sol och träning. Jag har boostat kroppen inifrån och ut med energi som kommer räcka långt in i … Läs mer

Alla fina ledare under veckan. Ser ni mig?

Alla fina ledare under veckan. Ser ni mig?

Jag har landat i ett snöigt Stockholm efter en vecka med sand, sol och träning. Jag har boostat kroppen inifrån och ut med energi som kommer räcka långt in i vintern. Trots mina nära 20 år i träningsbranschen var detta den första ”riktiga” träningsresan jag åkte på, men det gav verkligen mersmak. Att få vara ledare och guida, peppa och skratta tillsammans med 100 vuxna och 106 barn var häftigt. Att se barnen klara nya saker med kroppen, se vuxna testa träningsformer de inte tränar till vardags och själv hinna vara med på kollegors klasser när jag inte själv jobbade var riktigt kul.

Min nästa inplanerade träningsresa är tillsammans med Amelia – den 28 april åker vi till Kreta och lyxiga hotellet Cavo Spado Deluxe & Spa. Hoppas ni vill följa med, här kan ni läsa mer om resan. Under tiden, inspireras till träning av detta bildregn från min vecka i Portugal tillsammans med Springtime. Även om sol och strand känns avlägset just nu finns det mycket roligt att göra under vintersäsongen också. Fokusera på att hitta rörelseglädjen utefter de förutsättningar du har.

Bergspass - i fjärran ser du byn där glass och kaffe väntar.

Bergspass – i fjärran ser du byn där glass och kaffe väntar.