mode-trender

Träningskläder för att hålla kroppen på plats

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Test den

Anti Shake från Röhnisch.

Anti Shake från Röhnisch.

Jag har tidigare testat kläder som ska förbättra hållningen från Reebok och som ska smita åt kroppen från Adidas. Nu har jag även testat Röhnisch tights anti shake som ska hålla ben och rumpa på plats under träning.

Tightsen har jag använt både på löpbandet och i cykelsalen. Materialet är lite tjockare än vad jag är van vid men trots det kändes det inte för varmt. Byxorna satt tight och höll allt på plats. Men som vanligt är mitt problem att byxorna är för korta för mig. Vill jag ha tillräckligt långa ben är det oftast Nike jag får köra med. I övrigt gillade jag byxorna. Sköna och snygga.

Tights och långa ben.

Tights och långa ben.