mode-trender

Test: Adidas hug and lift

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Test den

Test av Adidas-dräkten.

Test av Adidas-dräkten.

Jag tränade bodypump på Sats Odenplan nu på morgonen. Hur skönt som helst. Dessutom hade jag ett leende på läpparna nästan hela träningen igenom eftersom instruktören Marianne har så skön attityd när hon instruerar. Idag pratade hon om exempelvis sin första kyss mitt under träningen då en av låtarna i programmet är ”My first kiss”.

Jag passade även på att inviga Adidasdräkten hug and lift. Dräkten var oväntat lätt att dra på trots att jag hade fått en storlek mindre än vad jag brukar använda. Jag kände mig väldigt smidig under träningen och jag gillade känslan i plagget. Däremot kände jag mig inte bekväm med att träna enbart i dräkten. Lite mycket bebismage fortfarande … Men med ett par shorts och en t-shirt kändes det bra. Det är även meningen att man ska kunna använda dräkten ihop med andra plagg. (Det var inte heller lätt att gå på toa innan passet då halva dräkten måste dras av.)

I januari när jag kommer hem igen ska jag testa dräkten ytterligare. Men jag var nyfiken och ville hinna med ett test innan semestern.