halsa

Löpning och frukost med Icebreaker

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Det var inte riktigt lika härligt höstväder på Icebreakers morgonjogg som förra året. Min planerade cykeltur till Djurgården ställde jag in i regnet och latade mig med att åka taxi. Nåväl, det sker inte så ofta. Väl på plats lugnade dock vädret ner sig lite – tills det var dags att avsluta, då blev det spårvagn och buss hem.

Alla plagg som jag har testat från Icebreaker har varit sköna att träna i, och tröjan som vi nu fick testa (se på B.A.B.Y.-tjejerna nedan) var härlig att ha på sig. Kan tänka mig att den passar bra till höstlöpningen då den inte blir kall under träningen trots att den blir blöt.

Lisa och Rubin från Running Sweden tog med sig gruppen på en kortare löprunda, några varv i en backe och avslutningsvis bra styrke- och balansövningar för löpare. För mig blev det en trevlig promenad som sedan avslutades med mysig och supergod frukost.