Gott och blandat

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Hälsa den

Ursula och jag (Terese) plåtar BodyPump.

Ursula och jag (Terese) plåtar BodyPump.

Sista veckan för mig på instruktörscykeln på ett bra tag har nu startat. Måndagsmorgonklassen gick toppen. Deltagarna fick smaka på klassen som jag och Glenn instruerade uppe i Åre i helgen – dock med små variationer då jag var själv som instruktör.

Under helgen blev en hel del dokumenterat i form av film och foto. Dessutom var det kul att träffa några av mina bloggläsare. Jag blir alltid glad när ni läsare kommer fram och säger hej, så fortsätt med det. Jag är rätt så snäll.

Nu ska jag ta tag i den här dagen som innefattar både besök hos kiropraktorn och förlossningsförberedande kurs. Dessutom dyker ytterligare en tävling upp här i bloggen. Ni kommer väl ihåg att tävla om biljetter till Båstad här. Den tävlingen är inte avslutad än.