traning

Tävla om biljetter till tennisveckan i Båstad

av Terese Alvén i kategorin Tennis, Tävlingar den

Bilden är ett montage.

Bilden är ett montage.

Jag är riktigt avundsjuk på att någon av er ska få åka till Båstad och kolla tennis i sommar tillsammans med en kompis. Jag skulle vilja vinna den här tävlingen. Därför är det extra kul att få tävla ut ett så grymt pris.

Nu är det tävlingsdags och tillsammans med mig och Tropicana har du nu chans att vinna biljetter till Swedish Open i Båstad i sommar!

Tropicanas juicer är tillverkade av solmogna frukter som plockas och pressas inom 24 timmar. Det finns 10 smaker, allt från klassikern apelsinjuice till senaste smaken Äpple, päron och passionsfrukt (min favorit). Nu ger Tropicana dig chansen att vinna biljetter till Swedish Open i Båstad i sommar. Allt du behöver göra är att svara på en enkel fråga och ha turen på din sida.

För att tävla:
– skicka ett mejl till sparkibaken@gmail.com och skriv vilken som är din juicefavorit i Tropicanas sortiment (se sorterna här)
– skriv också en kort motivering på MAX TVÅ meningar varför just du ska vinna.

Priser:
1:a pris – Biljetter för två personer till en speldag under Skistar Swedish Open i Båstad, 10-18 juli 2010. En halvårsförbrukning (2 enlitersförpackningar per vecka) av valfri Tropicana juice.
2:a pris – En halvårsförbrukning (2 enlitersförpackningar per vecka) av valfri Tropicana juice.
(Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.)

Senast onsdag 2 juni kl 12:00 måste jag ha fått ditt svar, för då drar jag två vinnare. Lycka till!

UPDATE 2010-06-02: tävlingen är nu avslutad. Håll utkik i bloggen för nya spännande tävlingar.