YUC och Mister French – tjejkväll på stan

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Ibland är det härligt att bryta rutiner och göra något ovanligt, som att gå ut och dansa mitt i veckan. Fast det var ju nästan som en fredag igår …

Middag på YUC med mina vänner Diana och Johanna.

Middag på YUC med mina vänner Diana och Johanna.

Det är inte ofta jag tar mig tid att ta en helkväll med vänner – även om jag älskar att göra det. Men med barn, jobb, skrivande, träning och allt annat som fyller livet är det ibland svårt att få ihop det. Oftast blir det att jag träffar vänner över frukostar, luncher och på helgen. Eller, dålig bortförklaring egentligen. Det är faktiskt bara att styra upp. Och igår hade jag en bokad kväll med två fina vänner. Egentligen skulle vi ha setts förra veckan men det bokades om, och tur var det för plötsligt blev det en ”riktig” lillördag som vi sågs. Och efter god middag på YUC åkte vi till Mister French på Skeppsbron där partyt startade tidigt och vi skrattade, minglade och dansade i flera timmar under bar himmel. Musiken var grymt bra och stämningen på topp. Vilken energikick.

Skål.

Skål.

… och så ovanligt denna torsdag. Sov ända till halv nio. Det händer inte ofta kan jag meddela. Men efter mysig frukost med familjen är jag nu taggad för en ledig torsdag där jag får lyxen att skriva några timmar framför datorn på min bok.

I vårnatten på Mister French.

I vårnatten på Mister French.