skonhet-hudvard

Yoga under bar himmel + bästa produkterna till gymväskan

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

Yoga och hudvård. En härlig kombination tidigare i veckan när Philosophy bjöd in till event.

Glad och avslappnad. Älskar morgonträning - särskilt under bar himmel.

Glad och avslappnad. Älskar morgonträning – särskilt under bar himmel.

Nu när det är sommar vill jag vara utomhus och träna så mycket det bara går. Undantagsvis när jag instruerar cykelklasser eller spelar tennisträning, då är det inne som gäller (även om vi ibland får/kan spela ute på tennisen …). Tidigare i veckan fick jag njuta av ett fantastiskt yogapass under bar himmel.

Yoga på Urban Delis tak under blå himmel.

Yoga på Urban Delis tak under blå himmel.

Hudvårdsmärket Philosophy som jag spanat på (och shoppat) många gånger i New York finns i Sverige och säljs exklusivt på Kicks. I samband med deras utökade lansering här i Sverige bjöd de in till morgonyoga uppe på Urban Delis tak. Jag älskar förpackningarna och de goda dofterna, ser fram emot att hitta nya favoriter i sortimentet. Tidigare har jag sprayat på mig parfymen Amazing Grace. Och hur gott tror in inte att Vanilla birthday cake doftar? Är också nyfiken på deras torrschampo som vunnit pris som en av de bästa produkterna att ha i gymväskan. Jo tack, jag är hooked på torrschampo!

Philosophy finns på Kicks.

Philosophy finns på Kicks.

Jag älskar trenden de senaste åren där allt fler av mina New York-favoriter kommer till Sverige. Om en vecka reser jag till staden igen, kanske får jag då några nya favoriter som så småningom blir tillgängliga här?

Min SATS-kollega Ari ledde passet.

Min SATS-kollega Ari ledde passet.