halsa

Vinterlöpning i magiskt vackert Stockholm

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Jag och Anna är synkade i våra springsteg.

Jag och Anna är synkade i våra springsteg.

Det finns de som enbart springer under sommarhalvåret och väljer därefter att träna inomhus under vintern. De skulle bara veta vad de går miste om … för det kan vara minst lika magiskt att springa en kall, krispig decemberdag som en varm solig sommardag. Det gäller bara att klä sig efter säsong och ge sig ut. För frisk luft, det mår vi bra av året om.

Idag hade jag bokat träningsdejt med min vän Anna. Det var några veckor sedan vi senast sprang tillsammans men idag möttes vi tidigt mitt på Valhallavägen för att ge oss ut på en lugn runda och nöta kilometer tillsammans. Vi fick se Stockholm vakna till liv samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord. För varje steg fylldes jag av energi och glädje. Så tacksam över att få njuta av en så underbar start på söndagen. Löpningen gör mig till en snällare människa, till en mer tålmodig mamma och till en lyckligare fru samtidigt som jag får en mer kreativ hjärna och mer energi till allt annat jag vill göra i livet.

Vacker vintermorgon runt Kungliga Djurgården.

Vacker vintermorgon runt Kungliga Djurgården.