traning

Vinnare i dubbelturneringen!

av Terese Alvén i kategorin Tennis den

Jag var nästan lite chockad när jag och min medspelerska Lotta Dinkelspiel slagit in sista bollen för vinst under finalen i vår damdubbelturnering i tennis igår. Vi vann!!! Jag var sjukt nervös under finalen mot Ebba och Agneta och servade som värsta krattan. Som tur var gick resten av slagen bra och i kombination med Lotta som var grym vann vi alla våra matcher och den stenhårda kampen över 22 andra taggade tjejer. Förutom äran var det ett fint prisbord som väntade, och prisutdelare var ingen mindre än Robin Söderling! Idag hänger min vinst, ett helt fantastiskt halssmycke med diamanter från Ebba Brahe Jewellery runt min hals. Smycket i form av en björnklo ska symbolisera styrka och mod. En bra påminnelse om gårdagen.

Tack för en underbar dag alla medverkande!