tavlingar

Vinn surfplatta med projektor från Lenovo!

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

lenovo yoga tab 3 pro

Jag är väldigt glad över en spännande tävling jag har tillsammans med Lenovo nu i december – en tävling där du genom att dela med dig av din träning kan vinna den heta surfplattan YOGA Tab 3 Pro med inbyggd projektor, stark högtalare, lång batteritid (över 18 timmar!) och som går att ställas, läggas eller hängas upp. Jag blev alldeles kär i produkten när jag fick klämma på den häromdagen, och jag rekommenderar dig verkligen att tävla!

lenovo yoga tab 3 pro

Några utvalda smarta funktioner i YOGA Tab 3 Pro är:

  • Inbyggd vridbar projektor: Yoga Tab 3 Pro har en inbyggd projektor som kan användas för att förvandla ett rum till en hemmabio. Tack vare det vridbara gångjärnet och dess höga ljusstyrka på 50 lumen kan man projicera en bild på upp till 70 tum (178 cm) på en vägg eller i taket.
  • Enastående bildkvalitet: Yoga Tab 3 Pro är utrustad med en QHD-skärm och har en enastående bildkvalitet under alla ljusförhållanden och passar perfekt för film och spel.
  • Fantastiskt ljud: Plattan har ett unikt fylligt ljud för att ge bästa möjliga biokänsla som inte kan upplevas med någon annan surfplatta. De fyra inbyggda framåtvända JBL-högtalarna och Dolby Atmos®-ljud ger dig möjlighet att spela upp tex film till ett högt, tydligt och dynamiskt ljud.
  • Lång batteritid: Yoga Tab 3 Pro kan användas hela dagen tack vare dess enastående batteritid. Upp till 18 timmars användning på en laddning innebär att du kan titta på två hela säsonger av din favoritserie utan uppehåll.

YOGA Tab 3 Pro är en av de produkter som Lenovo kallar för #GoodWeird. Begreppet används för något som är annorlunda och kan vara användbart på fler sätt än vad som ursprungligen är tänkt. Lenovo använder begreppet om deras produkter som är annorlunda i förhållande till produktdesign och som ger en bättre och annorlunda upplevelse till användaren. Hos YOGA Tab 3 Pro är det projektorn och att man kan hänga upp sin surfplatta som är Goodweird. Se exempelvis denna coola video:

För mig innebär #GoodWeird att utmana sig själv, tänka lite utanför boxen. När det kommer till just surfplattor som många gånger gör oss stillasittande – varför inte använda dem på ett sätt som inspirerar till rörelse och där själva surfplattan adderar ytterligare ett element i träningen – som spelkänsla, ljuseffekter eller rörelseinspiration? Under december kommer jag på mitt Instagramkonto att visa hur jag använder YOGA Tab 3 Pro på tre olika sätt i min hemmaträning: i mitt fall tillsammans med barnen.

lenovo yoga tab 3 pro

Med denna tävling ihop med Lenovo hoppas jag att vi ska inspirera varandra med en massa roliga sätt att träna under julfirandet. Hitta aktiviteter att göra ihop med alla olika generationer och familjekonstellationer. Börja träna och var med och tävla nu!

Tävla om en Lenovo YOGA Tab 3 Pro

  • För att tävla om surfplattan behöver du ha ett öppet instagramkonto, hela tävlingen sker på Instagram. Fram till och med den 13 december 2015 har du på dig att tävla – och det går att tävla med hur många bidrag som helst.
  • För att tävla publicerar du en bild eller filmklipp där du visar hur du tränar hemma i jul! Ju roligare, knasigare desto bättre! Låt fantasin flöda och fundera över hur DU kan träna hemma i jul – tänk Goodweird.
  • Tagga ditt/dina Instagraminlägg med #LenovoXmascise för att tävla.
  • Bästa bidraget utses av Lenovo och vinner surfplattan YOGA Tab 3 Pro (värde 4790 kr). Vinnaren publiceras den 20 december.

Detta inlägg och denna tävling presenteras i samarbete med Lenovo.

lenovo yoga tab 3 proSök efter ett recept när du ska laga mat, kolla dina sociala medier medan du äter och titta på film under ett träningspass. Yoga Tab 3 Pro har en innovativ design med ett stöd som gör att surfplattan kan användas på flera olika sätt: Handburen, lutande, stående och hängande.