tavlingar

Vinn startplats till Helsingborg Marathon!

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

helsingborg marathon

Den 3 september springer jag Helsingborg Marathon. Nu har jag precis vunnit två startplatser till loppet. Eftersom jag redan har en plats, och jag vill att Glenn, min springpartner, ska vara min supporter vid sidan av loppet istället för att springa denna gång väljer jag att tävla ut biljetterna till er.

Att tävla är enkelt. Kommentera detta inlägg, skriv med din mejladress i kommentaren och motivera varför just du vill vinna en av startplatserna. Senast på söndag 26 juni behöver jag ditt svar. Då utser jag två vinnare som vinner varsin startplats – och så ses vi på startlinjen i Helsingborg.

Ett Marathon i september ligger perfekt i tiden för många som vill utmana sig på längre sträckor, det är fortfarande över två månader kvar till loppet, så har du löpvana finns det tid att hinna med några långpass för att stärka kroppen fysiskt och mentalt inför loppet. Här i bloggen kommer ni få följa min resa.

Läs mer om Helsingborg Marathon här.

Foto: My de Silva, målgången Helsingborg Marathon 2015. Jag ser fram emot att spring i mål som en vinnare i höst!