tavlingar

Vinn solskydd från Vichy

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Vilka grymma övningar ni tipsade om i tävlingen om solskydd från La Roche-Posay. Ni verkar gilla allt från styrkeövningar till kondition till att ta det lugnt och träna mentalt. Vill du ha tips på övningar att träna i solen – kolla in alla svar här. Jag hoppas att ni alla smörjer in er rejält innan träning utomhus i solen (de dagar det inte regnar som idag …), men grattis säger jag till Johanna som säger att hon ”oftast tränar styrketräning på gymmet, men ibland får jag ett infall och då tycker jag bäst om att använda en parkbänk! Funkar utmärkt att köra armhävningar, dips, jumps etc på!”, ett solkit kommer hem till dig.

Men ni övriga – misströsta inte, för ni har fortfarande chansen att vinna andra solprodukter. Kul att kunna tävla ut mer när intresset var stort. Denna gång kan ni vinna ett set från Vichy. Produkterna som vinnaren får ser ni på bilden: en BB-kräm med SPF 50 till ansiktet, en SPF 30 till ansiktet (utan BB) och en kroppsspray med SPF 50.

För att tävla:
– kommentera detta inlägg och tipsa om någon hälsoinriktad bok som du tycker andra ska läsa i sommar – och motivera varför den ska läsas
– tävla senast 6 juni, då utser jag en vinnare.

Lycka till!

Vichy solskydd