halsa

Vinn julklappar här i bloggen!

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

I år har jag ingen julkalender med utlottningar varje dag då jag inte vet när jag kommer föda och det därför blir svårt att administrera kalendern. Däremot kommer jag ha en massa tävlingar som pågår samtidigt. Så titta in på tävlingssidan – just nu kan du tävla om AirFloss från Philips, ett iPad-fodral till barn från Fisher-Price, russinkorg från Sun-Maid och en SodaStream!

Julens drinkar i samarbete med SodaStream!
Älskar du precis som jag kolsyrat vatten är det smart att bubbla vattnet hemma för att slippa släpa tunga flaskor från affären samt vara snäll mot naturen då vattnet slipper transporteras långa sträckor, nu kan du ta vatten från kranen. Fram till jul kommer jag i ett samarbete med SodaStream tävla ut en kolsyremaskin varje vecka – samt lägga ut ett drinkrecept (alkoholfritt blir det här i bloggen, men vill du ha sprit i ser du alternativet här).

Drinkrecept, Northen Venice
Citronjuice, 2cl
Nothern Venice sockerlag, 3cl
Läsk gjord på SodaStream Pink Grapefruit
Is

Northen Venice sockerlag: Koka upp grönt te tillsammans med samma mängd strösocker (t.ex två deciliter te och två deciliter vatten). Låt torkade gojibär och frusna havtorn koka med. Låt svalna och sila sedan av.

Gör så här:
Lägg is i ett glas och häll i citronjuice, Northen Venice sockerlag och fyll upp med SodaStream Pink Grapefruit. Garnera med granatäppelkärnor och en klyfta grapefruit.

För att tävla:
Den här veckan tävlar jag ut SodaStream Revolution! Var med i tävlingen genom att i mitt komentarsfält till detta inlägg skriva vad du helst önskar dig i julklapp. Vinnaren får sin Revolutionmaskin innan jul!

Tävlingen avslutas torsdag den 6 december kl 12:00 och en vinnare utses av SodaStream.