bocker

Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

viktig från matmissbrukare till träningsförebild

Trots att det är över två år sedan som min bok Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild kom ut får jag nu och då fortfarande fantastiska och gripande mejl från läsare som upptäckt boken. Läsarna delar med sig av sina liv och upplevelser och berättar vad de bär med sig från min bok. Jag är väldigt (osvenskt?) stolt över alla mina böcker, men min första bok har en särskild plats i mitt hjärta då den är så personlig och det är den jag har fått mest feedback på från läsare. Läsare som känner igen sig och blir stärkta i sin friska sida.

När jag öppnade mejlkorgen tidigt i morse var det ett underbart mejl från en tjej som mötte mig och som fyllde hela min kropp av värme. Dessutom gav mejlet mig en skjuts – en spark i baken – inför ett stort skrivprojekt som jag håller på med inom just ätstörningar. Mer information får ni längre fram.

Har du inte läst min första bok än? Du behöver inte själv vara drabbad av en ätstörning eller ha en nära anhörig som är sjuk, boken visar även hur lätt det är att falla över gränsen från det friska till det sjuka. Något som kan vara bra att påminna sig om i vårt samhälle som idag är rätt ätstört. Köp boken här.