halsa

Vårruset träningsträff – gratis, roligt och lärorikt

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

I lördags coachade jag ett gäng kvinnor i säsongens första träningsträff för Vårruset i Stockholm. Träningen är gratis och allt som krävs är att man anmäler sig via denna länk. På lördag kör vi igen, och sedan är jag med ytterligare en gång som coach – onsdag 24 april.

Teamet på plats i lördags. Carina och Marie från 4goodliving var med likaså ett par kollegor från Vårruset.

Teamet på plats i lördags. Carina och Marie från 4good var med likaså ett par kollegor från Vårruset.

Jag tar täten i uppvärmningen.

Jag tar täten i uppvärmningen.

Starka tillsammans! Jag med mina kollegor Tessan och Louise.

Starka tillsammans! Jag med mina kollegor Tessan och Louise.

Älskar att springa tillsammans med andra. Att få dela med mig av tips, instruera löpskolning och peppa deltagarna till intervaller. Glädjen i deras ögon efteråt, när de lär sig något nytt och kanske precis har vågat vara med på sin första löpträff någonsin är häftig. Är tacksam över att ha ett så roligt och givande jobb. Och nästa vecka drar dessutom löpgruppen Yeah! Running igång – där kan ni komma och springa tillsammans med mig varje tisdag från 16 april.

Löpning längs med vattnet i Hammarby Sjöstad.

Löpning längs med vattnet i Hammarby Sjöstad.

Hela gänget i Vårrusets första träningsträff.

Hela gänget i Vårrusets första träningsträff.