inspiration

Världsmästaren i Marathon, Paula Radcliffe, i Stockholm

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

nike paula radcliffe

Paula Radcliffe från Storbritannien är världsrekordhållare i marathon som hon har sprungit på otroliga 2:15:25, och 10 km har hon sprungit på 30:21(!) Igår träffade jag henne i Stockholm tillsammans med några andra mediemänniskor samt ett gäng vinnare från Stadium som hade vunnit ett träningspass med Paula. Jag önskade att jag hade kunnat springa med, vore kul att köra ett löppass med Paula Radcliffe i ett strålande Stockholm. Min kropp är däremot inte riktigt redo för det, så jag fick nöja mig med en kram och ett foto. Inte helt fel det heller.

nike paula radcliffe

Nike Women’s 10k Stockholm 27 juni

Helgen 27-28 juni arrangererar Nike en ”Just do it” helg i Stockholm. På kvällen finns ett 10 km löparlopp för kvinnor genom Stockholm som jag ska springa (min nästa tävling) och för de som vill träna annat än löpning går det att delta på NTC Tour, en kombination av studio sessions, högintensiv träning och unika pass. En helg full av rörelseglädje helt enkelt. NTC Tour är tyvärr slutsålt, men det finns fortfarande platser kvar till loppet för den som vill springa ihop med mig och en massa andra tjejer genom Stockholm under en förhoppningsvis magisk sommarkväll.

Vill du anmäla dig hittar du mer information och anmälningsformulär här till Nike Women’s 10K Stockholm.

nike paula radcliffe

Nike Just do it