kosttips-recept

Vardagsmat mitt i veckan

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

Vardagsmat mitt i veckan!

Vardagsmat mitt i veckan!

Långt ifrån Instagram-piffigt. Bakom filter, ljussättning och avancerade arrangemang finns en vardag. Ibland kan jag tycka att den är det vackraste. Det är det äkta. Det godaste som finns kan vara hemlagad potatismos, lätt brända kycklingbullar med fetaost, överkokt broccoli och lingonsylt. För det bästa som finns efter en lång dag på jobbet och många tankar som snurrar i huvudet är att bara få laga mat åt familjen. Få äta tillsammans och till och med prioritera att tända levande ljus. Mitt i veckan. Mitt i vardagen. Mitt i livet.

Grönsaker är perfekt för barnen att knapra på innan alla kycklingbullar är stekta.

Grönsaker är perfekt för barnen att knapra på innan alla kycklingbullar är stekta.