Välkomna vikarier

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör den

Styrketräning SATS Stadion

Kul att det är mycket folk på gymmet trots att det är påskvecka och lov för många. På min cykelklass på SATS Zenit var det nästintill fullsatt. Även i lördags körde jag en cykel, vickade på SATS Stadion (det var där jag tog bilden ovan). Det är roligt att få vicka mer igen, de senaste åren har det inte fungerat med familjen att jag tar på mig vick, det har räckt med mina klasser. Men nu när vardagsrutinerna rullar på och det är lättare att vara hemma själv med två barn går det bra att smita iväg. Det är kul att vicka, hjälpa kollegor och träffa nya medlemmar. Denna vecka har jag två vick i Strong Mama, båda på Odenplan under dagtid, väldigt smidigt. Snart ska jag iväg och instruera det ena av dem, ska bara äta upp min frukost och hinna svara på några mejl först.

Träningsoutfit: linne Röhnisch, sporttopp Stay in Place – och plåstret har jag på mig då jag tog bort ett par födelsemärken i fredags.

Förresten – en påminnelse till alla ni som går och tränar på gym. När det kommer en vikarie, bli inte besviken eller arg (jag har varit med om båda, fast nu var det bra länge sedan – som tur är har många medlemmar däremot kommit fram efteråt och berömt passet), bli istället nyfiken. Nä, det kanske inte är den instruktör du förväntade dig, men ta inte ut i förskott att hon eller han som kommer är ”sämre” än den ordinarie. Ge vikarien en chans. Vem vet, kanske hittar du en ny favorit?! På vissa klasser är det tufft att vicka just för att vissa medlemmar kan vara rätt hårda, men ingen vickar bort sin klass ”bara för att” – man vickar bort för att man av någon anledning inte kan köra just den veckan, och då är det klart att medlemmarna ska få bra träning trots allt. Var glad att vikarien är där och tränar med er. Alternativet hade varit att klassen skulle bli inställd.