inspiration

Våga släppa loss i en dans!

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

En av de häftigaste känslorna kan vara att våga utmana sig, att göra det kroppen vill utan att lägga någon värdering i det. Bara göra det som är skönt helt enkelt.

Även stela löparhöfter går att mjuka upp i en dans.

Även stela löparhöfter går att mjuka upp i en dans.

När våra resenärer här på Kreta efterfrågade mer dans var jag inte sen att ställa upp. Jag som älskar att dansa, men numera oftast enbart gör det hemma med barnen … men jag har ju ett förflutet som aerobicsinstruktör och nu måste jag säga att jag har blivit inspirerad att ta tag i koreografi-baserad träning igen.

Tack alla som ställde upp på spontandans.

Tack alla som ställde upp på spontandans.

Att få dansa med 180 Amelia- och Tara-resenärer i den sena eftermiddagssolen och varma vinden från havet var magiskt. Nästan lite ”sektvarning” och ”hallelujahmoment” som några resenärer kommenterade glatt efteråt. Och jag kan bara hålla med. Nu kommer alla gå och nynna på ”en värld full av liv” från Lejonkungen som var en av tre låtar vi dansade till. Vill du få ett smakprov på hur det såg ut? Spana in min instagram där det ligger en videosnutt.

Foto: Jane Haglund

180 gäster!

180 gäster!

Nästan lite Carola-fläkt i vinden ...

Nästan lite Carola-fläkt i vinden …

Dans som avslut på veckan.

Dans som avslut på veckan.