kosttips-recept

Upper House Dining – magisk smakupplevelse

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

Den fyrfaldige OS-medaljören i matlagning, Krister Dahl är Executive Chef på Upper House Dining, restaurangen högt uppe i luften med fantastisk utsikt över Göteborg. Och det var verkligen mat i världsklass som vi bjöds på igår kväll. Inte riktigt en vanlig tisdagsmiddag. Över 20 rätter kom in, och det var fler än en gång som jag, Tia, Camilla och Fia vid bordet sa ”det här är min favoriträtt”. Sedan kom nästa rätt in och vi fick en ny favorit. Till slut var jag så mätt att jag endast kunde ta en liten tugga av det som kom in, ville provsmaka allt, det är inte varje dag jag får äta så här fantastisk mat.

Efter en helg på Bokmässan där jag pratade mycket om min tidigare ätstörning reflekterade jag under gårdagens middag än en gång hur otroligt tacksam jag är över att vara frisk. Att få njuta av maten. Att låta mina smaklökar få fantastiska upplevelser och att få nya minnen att bära med mig. Utan ångest. Utan elaka tankar. Jag hade en väldigt härlig kväll där sällskapet, maten, atmosfären och servicen gjorde det till en toppenkväll.