test

Tummen upp för helg!

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb den

Tusen tack! Jag är så tacksam över era fina kommentarer och hejarop som har trillat in i bloggen och mina andra sociala kanaler såsom Instagram och Facebook. Att göra förändringar kan vara skrämmande, samtidigt som de ger ett skönt pirr i magen. Att komma tillbaka till min egen sida, som nu har fått sig en uppfräschning, känns dock inte så farligt. Det är som att komma hem. Borta bra men hemma bäst som Banafshe kommenterade.

Sommarstugan över helgen

Nu har jag och familjen landat ute på landet för en helg tillsammans. Jag har en vecka kvar till semestern, men får semesterfeeling bara av att komma åkandes med bilen längs med de oändliga åkrar som finns här ute. Älskar det. Kontrasten till storstan är enorm. Här får jag ladda mina batterier. Koppla ner och bara vara. Göra det vi mår bra av i en mix av rörelse, god mat, skratt och lata stunder.

SMHI:s prognos för helgen var inte så munter, men fredagskvällen bjöd i alla fall på magiskt solsken och utehäng till tiotiden. Idag är det molnigare när jag sitter vid fönstret med min nybryggda kopp kaffe och väntar på att resten av familjen ska vakna, än så länge är bara jag och Tilde (som var den som väckte mig) vakna. Men det blir troligen en bra dag ändå. Efter frukost ser jag fram emot att spendera dagen utomhus.

Tummen upp för ny blogg och helg.

Tummen upp för ny blogg och helg.