shopping

Träningströjor med tryck

av Terese Alvén i kategorin Shopping den

old navy

Jag älskar träningskläder med coola tryck även om jag är trött på budskap som handlar om att ”strong is the new skinny” eller ”go hard or go home”. Det är inte riktigt budskap som jag vill stå för. I New York hittade jag snygga träningslinnet inne på Old Navy där det finns billiga kläder om än inte alltid till bästa kvalitet. Charles bor dock i sina t-shirts som jag köper till honom här, så många av plaggen tål verkligen både tvätt och lek, men alla träningskläder är inte lika tåliga. Förra året köpte jag ett träningslinne här som inte riktigt är lika snyggt längre. Å andra sidan, tröjor med tryck tröttnar man ofta på efter ett tag, och då kanske det är bra att de är hyfsat billiga även om jag inte vill uppmuntra till ett slit-och-släng-samhälle.

Nåväl, här är tre tröjor som jag gillade och som jag nu ångrar att jag inte köpte … tror dessutom att någon av dem var på rea, så är du i USA, passa på!

old navy