traning

Träningssummering v 50 och träningsplanering v 51 – jag kommer igång allt mer

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Senast jag gjorde en träningssummering och planering var v 47, sedan föll det bort lite då jag först var förkyld och sedan gravidillamående med noll träningssug. Men sedan någon vecka tillbaka känner jag att jag vill prioritera träningen mer för mitt och barnets skull. Och då är det bra med planering.

Fotoselfie i spegeln innan 45 min crosstraining. Jag gravidanpassade många av övningarna och hade härlig träningsvärk dagen efter.

Fotoselfie i spegeln innan 45 min crosstraining. Jag gravidanpassade många av övningarna och hade härlig träningsvärk dagen efter.

Träningssummering v 50

Mån – cykel 45 (check)
Tis – cykel intervall 45 (check)
Ons – crosstraining 45 (check)
Tors – tennis, tennis (nej,illamående och osugen, hoppade båda träningarna)
Fre – cykel 45 (check)
Lör – promenad (check)
Sön – promenad (check)

Känsla: jag känner mig väldigt flåsig när jag tränar och magen är redan otymplig. Men jag märker också att jag blir piggare, gladare och får mer kraft när jag får till mina träningspass. Jag anpassar såklart nivån och tar inte alls i på samma sätt som innan graviditeten. På helgerna prioriterar jag att ta promenader, minst en halvtimme, då jag annars har lätt att fastna i en soffa eller fåtölj när vi är hemma. Men lite blodgenomströmning i kroppen och frisk luft behöver jag.

Träningsplanering v 51

Mån – cykel 45
Tis – cykel intervall 45
Ons – crosstraining
Tors – tennis, tennis
Fre – cykel 45
Lör – promenad
Sön – promenad