traning

Träningssummering v 48 och träningsplanering v 49 – i snabb takt mot julen

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Jag tror inte att jag har följt någon vecka i min träningsplanering till punkt och pricka sedan jag började. Ofta blir det någon förändring då det är svårt att förutse allt. Men en planering ger ändå struktur och jag ser inte planeringen som ett facit utan som en riktning och något att utgå ifrån. På den nivå jag tränar och med de ambitioner jag har fungerar detta fint. Men förra veckan, då följde jag i princip hela planen, ända ändringen var måndagens morgonjogg som blev en lunchjogg istället. Men det är ju typ samma sak …

Långpass genom Stockholm avslutade min träningsvecka.

Långpass genom Stockholm avslutade min träningsvecka.

Träningssummering v 48

Mån – morgonjogg (blev lunchjogg på 7 km)
Tis – cykel 45 min, crosstraining med kollegor på lunchen (check och check)
Ons – tennis (check)
Tors – intervaller (lunchintervaller på löpband)
Fre – cykel 45 min, tennis (check)
Lör – vilodag (check)
Sön – långpass (check, 14 km in på springkontot)

Känsla: Jag är supernöjd över veckan. Det blev en bra mix av träning, det fanns tid för återhämtning och jag hade väldigt roligt när jag tränade samt planerade mina pass. En toppenvecka träningsmässigt helt enkelt! Klart värt att uppmärksamma och påminna sig om för det är inte alltid allt flyter på friktionsfritt. Då är det extra bra att inte bara lägga märke till när allt inte flyter – utan se till att fokusera på det positiva.

Träningsplanering v 49

Mån – lunchcykel 45 min (ny klass jag instruerar!)
Tis – cykel 45 min, styrketräning i gymmet
Ons – tennis
Tors – intervaller
Fre – cykel 45 min, tennis
Lör – långpass
Sön – vilodag