traning

Träningssummering v 46 och träningsplanering v 47 – från träningsresa till vardag

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Glädjeskutt uppe på berget efter underbar morgonjogg på stranden!

Glädjeskutt uppe på berget efter underbar morgonjogg på stranden!

Senaste veckan har innehållit massor av skön träning. Dels när jag har hållit i egna klasser, men även när jag har haft möjlighet att gå och träna på egen hand eller på mina kollegors träningspass. Jag tar med mig mycket energi in i nya veckan nu när jag går tillbaka till vardagen igen.

Träningssummering v 46

Mån – flyga till destinationen, lätt jogg på eftermiddagen för att kolla in området (check, 5 km jogg)
Tis – löparteknik, tid för annan träning (tränade Tabata samt sprang morgonjogg)
Ons – aerobics, löpning (check)
Tors – löparteknik, aerobics och löpning (morgonjogg, aerobics samt coachade andra i intervaller)
Fre – aerobics, löpning (morgonjogg, aerobics och vandring 2 h, yin yoga)
Lör – inga klasser (morgonjogg 6 km,  ”pumpa rumpa”-pass, tabata, yin yoga)
Sön – löparteknik, löpning (morgonjogg, aerobics istället för löpning, vattengympa)

Känsla: WOW! Vilken inspiration jag har fått denna vecka. Det är inte bara deltagarna under en träningsresa som inspireras, även vi ledare får så enormt mycket kraft av alla leenden, all kämparglöd och alla möten. Det har varit en intensiv vecka med många timmars träning, och även om jag märker att kroppen är rätt trött bubblar jag samtidigt av energi. För visst föder rörelseglädje mer rörelseglädje! Imorgon skriver jag mer om träningen jag gjorde under veckan, både som ledare och som deltagare.

Träningsplanering v 47

Mån – morgonjogg
Tis – cykel 45 min, tennismatch
Ons – tennis
Tors – intervaller
Fre – cykel 45 min, tennis
Lör – vilodag
Sön – långpass