traning

Träningssummering v 45 och träningsplanering v 46 – dags för träningsresa

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Hösten är en härlig årstid att träna - särskilt dagar som är krispiga och färggranna.

Hösten är en härlig årstid att träna – särskilt dagar som är krispiga och färggranna.

Detta har varit en riktigt bra träningsvecka med både kvantitet och kvalitet. Dessutom avslutas den med träningshelg – och strax blir det träningsresa!

Träningssummering v 45

Mån – vilodag (check!)
Tis – cykelklass på morgonen, styrka på lunchen (körde styrkan ihop med cykelklassen på morgonen)
Ons – tennis (check!)
Tors – löpning (intervaller på löpband på lunchen)
Fre – cykelklass på morgonen följt av tennis (check!)
Lör – träningshelg med Tjejmilen (löpning x 2, dock relativt lätt för mig då jag var med som extra ledare)
Sön – träningshelg med Tjejmilen (yoga, löpning)

Känsla: Vilken vecka! Om ni minns har jag nyligen varit förkyld, men nu känner jag verkligen att kroppen är tillbaks. Torsdagens intervaller kändes relativt lätta trots att jag tryckte på rejält och jag har fått en bra mix av kondition i olika former, styrka och rörlighet.

Träningsplanering v 46

Denna vecka är jag på träningsresa med Amelia  och är osäker hur jag själv kommer att träna. Har pass som jag instruerar, men hoppas även vara med på några av mina kollegors klasser. Så här ser i alla fall mitt schema ut som jag instruerar:

Mån – flyga till destinationen, lätt jogg på eftermiddagen för att kolla in området
Tis – löparteknik, tid för annan träning
Ons – aerobics, löpning
Tors – löparteknik, aerobics och löpning
Fre – aerobics, löpning
Lör – inga klasser
Sön – löparteknik, löpning