traning

Träningssummering v 42 och träningsplanering v 43 – lopp, långpass och vardag

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Veckans sista träningspass, långpass ihop med min vän Anna.

Veckans sista träningspass, långpass ihop med min vän Anna.

Energiboosten från Palma förra helgen bar jag med mig in i veckan och jag kände mycket träningslust. När Stockholm dessutom bjuder på vackra höstdagar, då är det enkelt att träna utomhus. 

Träningssummering v 42

Mån – vilodag (dagen efter halvmaran, då är det bra att ta det lugnt, promenerade till jobbet som vardagsmotion)
Tis – cykelklass på morgonen, tennismatch på kvällen (morgonklassen gick sjukt bra, var så pepp! hann även med några styrkeövningar innan klassen startade – tennismatchen däremot gick sådär … förlorade då jag inte riktigt kunde hålla fokus på matchen, hade en hel del andra tankar i huvudet)
Ons – tennis, styrka (ingen styrka, enbart tennis)
Tors – morgonjogg, yoga (sprang 9 km i Hagaparken i lugnt tempo, avslutade med en stunds rörlighet efteråt, det planerade yogapasset fick jag tyvärr ställa in då det krockade med jobb)
Fre – cykelklass på morgonen samt tennis (bästa starten på dagen, älskar mina fredagsmorgnar!)
Lör – STHLM Above/Below (joggade cirka 8 km samtidigt som jag dokumenterade loppet, så jag ser mest på det som vardagsmotion än träning – berättar mer om loppet i ett annat inlägg till veckan)
Sön – löpning (långpass runt Djurgården tillsammans med Anna, så härlig start på dagen med löpning och snack i 1,45 timmar)

Känsla: Kroppen min har varit oväntat pigg efter halvmaran förra helgen. Valde ändå att ta det lugnt en dag, men sedan var jag inne i mina vardagsvanor igen. Dock hoppade jag intervaller och liknande på torsdagens löppass, istället tog jag en runda i skönt tempo. A.vslutet på veckan med långt löppass tidigt på morgonen tillsammans med Anna var det som gav mig mest under veckan. Inte bara träningsmässigt utan mest för att det var så härligt att få kompistid! Och min jogg på, och under, Södermalm under STHLM Above/Below, det var såklart maffigt. Kommer ett inlägg om det.

Träningsplanering v 43

Mån – styrka
Tis – cykelklass på morgonen
Ons – tennis
Tors – morgonjogg,
Fre – cykelklass på morgonen samt tennis
Lör – löpning
Sön – vilodag