traning

Träningssummering v 4 och träningsplanering v 5 – förkyld

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Förra veckan blev rätt lugn då kroppen inte var hundra och förkylningen fortsätter. I början av veckan mådde jag rätt bra, men fram mot helgen slog förkylningen till med full kraft. Hela helgen har jag legat i sängen och ena sekunden fryst trots tre täcken och andra sekunden känt att jag svettas ihjäl. Jag längtar enormt efter att få springa och ta tag i träningen inför Paris Marathon, men nu gör jag bäst i att ta det lugnt för att förhoppningsvis vara tillräckligt frisk för att börja springa igen mot slutet av nästa vecka.

På torsdagens tennis mådde jag bra, men sedan började förkylningen eskalera.

På torsdagens tennis mådde jag bra, men sedan började förkylningen eskalera.

Träningssummering v 4

Mån – cykel 45 min (check, körde med mina kollegor på konferens)
Tis – löpning eller vilodag (check på vilodag)
Ons – transportlöpning till jobbet (vilodag)
Tors – tennis (check)
Fre – cykel 45 min, tennis (check)
Lör – yoga (vilodag)
Sön – långpass (vilodag)

Känsla: Avskyr att vara sjuk, men nu ser jag till att bli frisk så att jag snart kan komma tillbaka med full kraft igen. Lite svårt att göra plan för nästa vecka då jag inte vet hur länge det dröjer innan jag kan träna igen, men gör en grovskiss nedan och sedan anpassar jag efter hur jag mår.

Träningsplanering v 5

Mån – vickar bort min cykelklass, så det blir vilodag
Tis – vilodag, promenad?
Ons – vilodag, promenad?
Tors – tennis
Fre – cykel 45 min, tennis
Lör – kort löprunda
Sön – styrketräning