traning

Träningssummering v 36 och träningsplanering v 37 – höstförkylning som motades bort

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Det har inte varit min bästa vecka träningsmässigt, kroppen har haft lätta förkylningskänningar till och från. Men det bröt aldrig ut och jag hade inga problem att träna, så pass påverkad var jag inte. Det är bara att acceptera att det är den tiden på året då många blir sjuka. Men så länge det känns bra kör jag på. När jag är så pass pigg att jag klättrar lite på väggarna om jag inte får gå iväg på min träning, då vet jag att kroppen är frisk. Det är när den är trött och seg som den behöver vila.

Intervaller på bana med kollegorna i onsdags.

Intervaller på bana med kollegorna i onsdags.

Träningssummering v 36

Mån – cykel 45 (check)
Tis – transportspringa till jobbet (check, men valde en kortare väg på 8,5 km då jag inte visste hur kroppen mådde, men den mådde bra)
Ons – intervaller (check, sprang med kollegor på bana på lunchen)
Tors – tennis x 2 (check, check)
Fre – cykel 45, tennis (check, check)
Lör – tennis eller löpning (nej, valde att vila istället)
Sön – vilodag (nej, valde att springa istället)

Känsla: lite upp och ner, var seg i början av veckan och orolig om en förkylning var på gång, men efter en lugn måndagskväll hemma i soffan och någon timmes extra sömn ett par nätter kändes kroppen piggare.

Träningsplanering v 37

Mån – morgonjogg 5 km
Tis – transportspringa till jobbet
Ons – backintervaller
Tors – tennis x 2
Fre – cykel 45, tennis
Lör – Ramboll Stockholm Halvmarathon
Sön – vilodag