traning

Träningssummering v 22 och träningsplanering v 23

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Vilken vecka! En av årets intensivare. Men jag hade en bra strategi, att ta en dag i taget, få energi från träningen samt se till att sova när jag kan, och ja, jag tog mig igenom veckan med energi och glädje. Nu är det dags att bromsa intensiteten något jobbmässigt för att ladda om.

ASICS Stockholm High Five. Foto: DECA Text & Bild.

ASICS Stockholm High Five. Foto: DECA Text & Bild.

Träningssummering v 22

Mån – cykel 45 (check)
Tis – backträning (check)
Ons – Daybreaker morgonevent (fick boka av och ersatte med transportlöpning till jobbet)
Tors – transportlöpning till jobbet (hoppade träning)
Fre – cykel 45, tennis, ASICS Stockholm High Five (check, check, check)
Lör – cykla runt och rapportera från ASICS Stockholm Marathon (en massa timmar på cykeln – check)
Sön – springa Minimaran med Tilde (drygt 1 km) (vardagsmotion – check)

Känsla: Tacksam över att få jobba med det jag älskar vilket är att inspirera människor i alla åldrar att röra på sig och må bra. Det är häftigt att se tusentals vuxna i ASICS Stockholm Marathon och tusentals barn i Minimaran. Vilken vecka! Jag tar med mig energin till min egen träning nästkommande vecka.

Träningsplanering v 23

Mån – cykel 45
Tis – födelsedagsträning?
Ons – intervallpass
Tors – transportlöpning till jobbet
Fre – cykel 45, tennis
Lör – springa långpass
Sön – tennismatch