traning

Träningssummering v 17 och träningsplanering v 18 – det tuggar på

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Det har varit en intensiv vecka vilket gjorde mig seg fram mot fredagen, men sedan fick jag ny energi och under helgen fick jag åter en härlig stark känsla i kroppen. Planerar dock för att ta det något lugnare nästa vecka. Det är såklart inte bara träningen som påverkar, utan träningen påverkas av livet i övrigt och när det är mycket som sker runt om gäller det att hitta rätt nivå på mina pass. För jag känner att jag hanterar hektiska perioder bättre om jag fortsätter att prioritera träning jag mår bra av.

Runch (löpning på lunchen) med ett härligt gäng inför Vårruset.

Runch (löpning på lunchen) med ett härligt gäng inför Vårruset.

Träningssummering v 17

Mån – cykel 45 (check)
Tis – morgonjogg (check)
Ons – träningsträff på lunchen, traillöpning på kvällen (check och check)
Tors – tennis (check på tennisen, blev även en träningsträff på lunchen där jag sprang några kilometer med deltagare)
Fre – cykel 45, tennis (check och check)
Lör – löpning, hur långt och hur tufft beror på dagsform och vilja (blev 5 km morgonjogg i Ursvik)
Sön – tennisträning utomhus (tennisen blev inställd pga regn, istället körde vi styrka i hemmagymmet och på eftermiddagen blev det en snabb runda med intervaller)

Känsla: Just att det har varit dubbla träningspass flera dagar har gjort att kroppen blivit mer sliten. Men nästa vecka blir det åter träning på en lugnare nivå, även om det är en stor träningsdos jag har till vardags också. Men det gäller att hitta nivån som passar en själv.

Styrketräning i hemmagymmet när det regnade ute ...

Styrketräning i hemmagymmet när det regnade ute …

Träningsplanering v 18

Mån – cykel 45
Tis – morgonjogg, tennismatch på kvällen
Ons – transportträna till jobbet
Tors – tennis
Fre – cykel 45, tennis
Lör – STHLM Trail Run 5 km
Sön – vilodag

Klart jag sträcker armarna mot skyn när jag springer i mål, även om det bara är under en morgonjogg i Ursviks motionsspår.

Klart jag sträcker armarna mot skyn när jag springer i mål, även om det bara är under en morgonjogg i Ursviks motionsspår.