traning

Träningssummering v 12 och träningsplanering v 13

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Det har varit en intensiv vecka. Både i jobbet samt i min träningsdos. Men för mig fungerar det som allra bäst att stressa av med träning, även om träningen såklart är en stress för kroppen ger det också en avstressande effekt efteråt. För balansens skull behöver jag även lugn, och jag ser fram emot påsken där jag har som högsta prio att komma ner i varv. 

Testar ut nya ASICS-skor som jag hoppas springa Paris Marathon i. De har hängt med på ett par intervallpass på löpband och i helgen sprang jag 8 km med dem utomhus. Känns bra på foten.

Testar ut nya ASICS-skor som jag hoppas springa Paris Marathon i. De har hängt med på ett par intervallpass på löpband och i helgen sprang jag 8 km med dem utomhus. Känns bra på foten.

Träningssummering v 12

Mån – cykel 45 (check)
Tis – cykel 45 (vick) (check)
Ons – transportspringa till jobbet (check)
Tors – transportspringa till jobbet, tennis på kvällen (check)
Fre – cykel 45, tennis (check)
Lör – träningshelg med Tjejmilen (check, körde 5 km morgonjogg på egen hand hemma sedan var jag instruktör och medtränare under löpning och styrkepass)
Sön – träningshelg med Tjejmilen (check, 5 km morgonjogg, backintervaller samt 8 km distanslöpning)

Känsla: Rolig men hektisk vecka. Samtidigt känner jag mig stark och pigg. Och jag vet att det blir lugnare om bara några dagar vilket gör att jag orkar tuffa på nu. Tjejmilens fantastiska träningshelg förtjänar ett eget inlägg, så det kommer inom kort här i bloggen.

Träningsplanering v 13

Mån – cykel 45
Tis – tennismatch på kvällen
Ons – transportspringa till jobbet
Tors – transportspringa till jobbet
Fre – vilodag, eventuellt tennis mot lillebror
Lör – springa långpass, sista innan maran
Sön – intervaller och styrka i hemmagymmet