mode-trender

Träningsskor aw14

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Träningsskor aw 14
Skor: Merrell, Reebok, Crocs, Merrell, SOC, Reebok, Ellos.

Jag har ägnat förmiddagen på att springa i regnet mellan olika presskontor. Sex stycken hann jag med, sedan kände jag att det räckte. Det är tur att jag har med mig kameran, för det är lätt att blanda ihop alla färgsprakande intryck jag får. Det finns mycket fint att visa upp av det som kommer i sport- och hälsoväg till hösten och vintern, vi gör som jag brukar att jag portionerar ut det i bloggen, lite inspiration varje dag. För även om hösten är intressant lever vi såklart i våren och sommaren nu, genom att blanda upp smygtitten inför hösten med inspiration om det som sker nu blir det en bra bloggmix.

Här är en del av de skor jag klämde och kände på idag. En mix av färger och en hel del mönster. Mönster som har jobbat sig ner från överdelar till tights kommer mer och mer på fötterna. Underbart tycker jag det är – även om jag ibland vill ha en mer stilren sko. Älskar att det går att variera sig.

Träningsskor aw 14
Skor: Reebok, Adidas, Adidas by Stella McCartney, Adidas by Stella McCartney, Adidas Boost (deras boost-sula kommer nu på nästan alla Adidas skor).