traning

Träningsresa på Kreta!

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Nu drar jag till värmen. Det är dags för energi, endorfiner och sol med 200 kvinnor. Jag är taggad för träningsresa!

Alla fina ledare under veckan.

Alla fina ledare under veckan. Ser ni mig?

Det känns som att jag nyss landade i Sverige efter mitt äventyr i London, och nu är det dags igen att dra ut i världen. Idag reser jag till Kreta för att medverka med löparklasser, cirkelträning och föreläsning på Amelias träningsresa. Ska bli så skoj! Blanda härlig träning med en massa coola kvinnor – hela 200 är anmälda – sol, tid med min vän Jane som följer med och jobb från någon skuggig skön plats i värmen.

Senast jag var iväg på träningsresa var i höstas när jag instruerade på Springtimes familjevecka. Då var det både föräldrar och barn i fokus, denna gång är det enbart vuxna. Vi hörs från solen!

Jag hänger lite på stranden.

Jag hänger lite på stranden.

Löpskolning i solnedgången.

Löpskolning i solnedgången.

Springande barn under stafett.

Springande barn under stafett.