traning

Träningsprogram Stockholm marathon

av Terese Alvén i kategorin Träning, Löpning den

Välj ditt träningsschema.

Välj ditt träningsschema.

Ska du springa Stockholm marathon är det dags att börja träna inför det. Idag drar träningsprogrammen utformade av Anders Szalkai igång. Vill man få tillgång till alla funktioner med videoinstruktioner och träningsdagbok kostar ett program 320 kronor, men i gratisversionen ser du vecka för vecka hur du kan träna.

Jag ska försöka de närmsta veckorna att följa 4-timmars programmet. Det kommer inte att gå till 100 procent då jag har mina klasser och min familj att ta hänsyn till, men jag ska göra mitt bästa. Sedan gör jag en del modifieringar på egen hand. För mig tror jag en rimlig nivå är att köra ett långpass på helgen och någon form av snabbdistans, backträning eller intervaller under ett löppass mitt i veckan.