mode-trender

Träningsmode: hallonrött på väg mot jul

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

TREND. Det är en månad till julafton och vad passar då bättre än att bjuda på lite inspiration i form av träningskläder och prylar som går i julens färger. Då jag själv inte är någon stor fantast av tomterött har jag valt att lyfta fram produkter som går mot det röda men ändå flörtar med det rosa. Lite härligt hallonrött. Snyggt alla tider på året, men kanske mest nu i juletider. Några produkter har jag själv i min garderob (skorna från Reebok, tightsen från DCore och vattenflaskan), andra suktar jag bara efter på webben.

Röda träningkläder

Topp Nike 

Träningsskor Nike

Linne Röhnisch 

Vattenflaska Lifefactory 

Tights DCore 

Tights Nike 

Träningsskor Reebok 

Leggings Puma 

Linne Energetics (just nu på rea) Intersport