inspiration

Träningskväll med läsare och Casall T.O.D

av Terese Alvén i kategorin Inspiration, Event/konvent den


Tusen tack alla som kom på min träningsträff tillsammans med Casall T.O.D och Matthew Griffiths igår kväll! Sååå roligt att få möjlighet att träffa er läsare! Tyvärr hann inte alla vara med på sista gruppbilden, men de flesta av de glada – och starka! – deltagarna ser ni på gruppbilderna ovan.

Enligt kommentarer på Instagram låter det som att det både var tufft och roligt – och det var även känslan jag som åskådare fick. Matthew var inte så snäll, han körde ett riktigt tufft pass, och när han först visade övningarna hördes några nervösa skratt och lite osäkerhet. Men när T.O.D-en sedan började rulla gick det super. Man klarar av mer än vad man tror, och när kroppen gjort en övning några gånger blir det enklare, och det syntes. Deltagarna fick till rörelserna och tog i för fullt.

Har du inte laddat ner Casalls träningsapp än kan du göra det här. Det är gratis. Matthew körde en 30-minuters tuff T.O.D (Training of the Day) – nr 47 – samt en 15-minuters med bålträning. Här är några bilder från kvällen. Fler finns inom kort på Casalls Facebooksida.