bocker

Träning på väg till lekparken

av Terese Alvén i kategorin Böcker, Inspiration den

charles_planka1

Barn gör som vi vuxna gör (även om jag inte brukar göra detta på trottoaren …). På väg till lekparken ställer sig Charles först i en planka och sedan ålar han sig fram och tillbaka med kroppen. ”Mamma, jag tränar”, säger han glatt och jag får honom att bränna av ett leende till kameran innan vi promenerar vidare. Sötungen min. Älskar att se hans rörelseglädje!

Förresten – en glad nyhet, jag har börjat frilansa för tidningen PT Kvinna där jag i varje nummer har en ”Terese tipsar”-sida med nyheter inom träningsvärlden. Väldans roligt att skriva för en tidning som är för den vanliga kvinnan och där alla artiklar skrivs av utbildade personliga tränare. Nästa nummer kommer snart ut, och där får ni se mina första sidor.