traning

Träning med personlig tränare

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Just nu har Kelloggs Special K en kampanj där de frågar folk vad de vill uppnå. Det kan vara allt från att orka springa en viss sträcka, känna sig piggare – eller som i mitt fall, hitta styrkan efter graviditeten och bli en snabbare löpare. I min satsning för att nå dit känner jag att jag behöver en extra push och har därför börjat träna med Pernilla Gunnskog. Förra gången som jag tränade PT med Pernilla på SATS Spårvagnshallarna var när jag var gravid med Tilde, då fick vi ta det lite lugnare, men idag var det fullt ös.

Pernilla lät mig träna två övningar i följd och vi tränade igenom hela kroppen under vår timme. Blev påmind om hur obalanserad jag är i min kropp, i plankrodden nedan gick ena sidan rätt smidigt, men när jag skulle lyfta andra armen från golvet var det betydligt kämpigare. Jag har lite att jobba på, men det känns inspirerande.

Sista övningen vi körde var att pusha viktsläden på bilden längst ner fram och tillbaka 25 m åt gången. Hej mjölksyra!

Totalt sett hade jag en väldigt rolig och givande timme. Även om jag själv är utbildad PT är det bra att träna med andra. Skönt med någon som tänker ut vad jag ska träna, som pushar och peppar en och som ger mig övningar jag i vanliga fall inte tränar.

Ser fram emot nästa PT-pass!

Dagens träningsoutfit: sportbh Stay in Place, linne Casall, tights Lorna Jane, skor Nike.