barn-familj

Tränare i Brommagymnasterna

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Härligt att få köra gymnastik i en idrottshall fylld med ribbstolar, olika former av mattor, satsbrädor och plintar. Det är roligt att vara tränare i Brommagymnasterna.

Härligt att få köra gymnastik i en idrottshall fylld med ribbstolar, olika former av mattor, satsbrädor och plintar. Det är roligt att vara tränare i Brommagymnasterna.

Nu har jag precis börjat en ny resa, och jag blir en erfarenhet klokare. Idag började jag som tränare i Brommagymnasterna. Tillsammans med en pappa är jag föräldratränare till Tilde och hennes nya gymnastikgrupp. Hur roligt som helst! Tänk vilken fantastisk resa jag får möjlighet att vara med på. Att få se barnen utvecklas, våga testa nya rörelser och ha roligt.

En timmes träning gick otroligt fort. Och bästa betyget var när jag hörde barnen flåsa, när jag såg deras röda kinder och när de inte ville gå hem. De ville bara fortsätta med gymnastiken och hade inte alls lust att lämna över salen till innebandypojkarna efter. Hur underbart?! Sådan rörelseglädje! Jag ser fram emot en spännande fortsättning ihop med barnen.

Är barnen barfota är även tränaren barfota. Barn gör som vuxna gör --- inte som vi säger.

Är barnen barfota är även tränaren barfota. Barn gör som vuxna gör — inte som vi säger.