bocker

Träna tillsammans med Tia – köp nu!

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Träna tillsammans med Tia

Träna tillsammans med Tia – min barnbok med inspiration till rörelseglädje (och lättsam fakta om varför olika typer av träning är bra) är ute i handeln. Idag har boken releasedatum, men jag vet att några redan har börjat sälja boken och jag har sett på Instagram hur boken har hamnat hemma hos olika mammor. Fantastiskt! Det är häftigt att min tredje bokbebis som jag har skapat med fotograf Jane Haglund och illustratör Roger Sonnenfeld nu är här. Provläs boken här! Till skillnad från tidigare gånger har jag tyvärr ingen bokrelease detta år. Hade helt enkelt inte tid att ordna en, även om jag just nu ångrar det. Vore roligt att träffa en massa kollegor i branschen samt fina vänner och bloggläsare för att fira boken. Nåväl, jag hoppas på fina tillfällen att få prata om rörelseglädje och att träna tillsammans med er ändå. I fysisk form är min nästa presentation på Hälsoscenen under Bokmässan i Göteborg i slutet av september. Då håller jag föreläsning i 20 minuter på fredagskvällen kl 17:30. Kom gärna förbi om du besöker mässan.

Träna tillsammans med Tia riktar sig till 3-6-åringar, men som Jessica skrev på Instagram för några dagar sedan fungerar den fint även för något äldre barn. Olika barn och olika åldrar tolkar övningarna på sina egna vis, inget är rätt eller fel. Ibland kan man läsa all text, ibland kan man hoppa lite – allt beroende på vem man läser boken för.

Träna tillsammans med Tia

Boken finns bland annat på Akademibokhandeln runt om i landet (om inte din bokhandel har den, be dem köpa in den) samt såklart på flera nätbokhandlar. Klicka på länkarna för olika sätt att köpa boken Träna tillsammans med Tia: direkt från mitt förlag IDUS, eller på Adlibris, Bokus eller CDON.

Träna tillsammans med Tia är en bok som sprider rörelseglädje till barn från 3-6 år och riktar sig till de som älskar att sporta och de som behöver röra på sig mer för att må bra.

I boken får vi följa med Tia när hon träffar sina djurvänner och rör på sig tillsammans med dem. Samtidigt tränar även barnet och den vuxna som läser. I kombination med berättelsen får barnet lära sig om träning, varför det är bra och hur man kan träna på olika sätt. Boken har fokus på rörelse, glädje och gemenskap.