inspiration

Träna till Melodifestivalen 2014

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Vilken bra lördag det blev. Dels så vann jag tennismatchen – yes! – och dels tyckte jag att det var oväntat bra bidrag i Melodifestivalen. Min stora favorit var Yohio. Låten To The End kommer garanterat dyka upp på mina cykelklasser längre fram i vår. Med låtens titel känns det som en perfekt avslutningslåt. Mahar Molins låt skulle jag gärna dansa till, skönt beat och jag hade svårt att sitta stilla i soffan. Även Elisa Lindström var medryckande, kommer säkert bli en favorit på svensktoppen. Lätt text att sjunga med i, och bra snabb takt om man vill träna till låten. Helena Paparizous Survivor var en stark låt som jag skulle gilla att cykla till som en raksträcka där jag utmanar med mer motstånd i refrängen.

Bra start på Mello-våren!

melodifestivalen
Skärmdump från Svt:s melodifestivalen-sajt.