Träna i pool – bakom kulisserna på plåtning tillsammans med Folkpool

av Terese Alvén i kategorin Terese Alvén den

Världen är bra liten ibland. Eller så är det bara att vi blir påverkade av saker utan att vi är riktigt medvetna om det och rör oss i en viss riktning. Ni vet – som man tänker så blir det. När vi började leta hus fanns inte pool med på vår kravlista. Men så hinner jag med att göra två filminspelningar tillsammans med Folkpool och några månader senare, vips är vi med hus som har just en pool. Och det känns så självklart. Som att det var vad vi letade efter hela tiden. Och i veckan när jag plåtades för Folkpool var vi hemma hos några av deras återförsäljare och de hade såklart stenkoll på vårt hus. Det var nämligen deras kollega som hade satt upp poolen i vår trädgård.

Lekfull träning tillsammans med fotografen.

Lekfull träning tillsammans med fotografen.

Jag ser fram emot att få poolen som ett härligt inslag i vår vardag sommartid. Barnen är såklart mest exalterade då de älskar att bada och kan göra det i timmar i sträck. Men jag älskar också att doppa mig, särskilt efter ett svettigt träningspass eller att faktiskt leka och vara aktiv i poolen. Under plåtningen fick jag testa flera av de leksaker och redskap som finns till pool och det blir mycket skoj att se fram emot.

Mellan plåtningarna njöt jag i spabadet.

Mellan plåtningarna njöt jag i spabadet.

Träning i pool är skonsamt, smidigt och roligt. Tillsammans med andra eller på egen hand, gärna med redskap som skapar motstånd i vattnet, kan du få till en stunds rörelseglädje. Jag kommer återkomma i ämnet till våren. Nu börjar vi ju röra oss bort ifrån badsäsongen …

In action.

In action.