Träna på studsmattan

av Terese Alvén i kategorin Terese Alvén den

Studsmattor finns numera i var och varannan villaträdgård. Men barnens leksak kan även utgöra grunden för ett roligt träningspass utomhus. Så hoppa upp och träna på studsmattan i sommar.

Från Amelia nr 17: Studsa dig i form!

Från Amelia nr 17: Studsa dig i form!

Första dagen tillbaka på kontoret var härlig. Trevligt att återse kollegorna och sätta tänderna i jobbet igen. Älskar ju att arbeta, men ibland behövs en paus, då är det bra att semester finns. Som jag och en kollega konstaterade idag – lika pepp som man är första dagen på semestern, lika pepp är man första dagen på jobbet. Känner man inte så? Ja, då kanske det är dags att se över sin vardag och sina val. Kanske behöver man då göra en förändring av något slag för att må bra.

Studsa dig i form – träna på studsmattan

Väl hemma i lägenheten låg nya numret av Amelia på hallmattan, däri finns ett reportage om att träna på studsmatta som jag skrev tidigare i somras. Den trevliga fotografen tog sig ut till vårt sommarhus och plåtade mig och barnen i förmiddagssolen. Charles lyckades dessutom plåta bästa ”bakom kulisserna”-bilden. Bjuder på den här nedan.

Bakom kulisserna-bild av Charles.

Bakom kulisserna-bild av Charles.

Bilder från sommarstället får mig såklart att längta dit … men bara för att semestern är slut betyder det inte att vi inte hinner med landet. Fördelen med att det bara tar 50 min från lägenheten att köra dit med bil gör att vi enkelt kan åka dit över helgerna och förlänga sommarkänslan.

Utnyttja det instabila underlaget och träna på studsmattan.

Utnyttja det instabila underlaget och träna på studsmattan.