Träna med mig i vår

av Terese Alvén i kategorin Instruktör/gymjobb den

Idag reser jag hem till Sverige. Kanske ses vi på min cykelklass på SATS Hötorget imorgon bitti? Här är schemat över de klasser jag kör under våren.

Sista löppasset i Thailand är avklarat, nästa gång jag springer får jag klä mig i betydligt mer.

Sista löppasset i Thailand är avklarat, nästa gång jag springer får jag klä mig i betydligt mer.

Efter 32 dagar i Thailand är jag redo att åka hem. Jag älskar långa semestrar där dagarna glöms bort och tiden bara flyter på samtidigt som man njuter. Nu har jag inte varit helt ledig hela tiden, har jobbat och skrivit en hel del från datorn, fördelen med mitt jobb är att det mesta sker från datorn och går att göra var som helst. Genom att byta miljö, vara i en annan tidszon och få känna värmen från solen gör att allt arbete blir enkelt att genomföra.

Vi har haft sol de flesta dagar, men sista veckan har varit mer molnig och ett par regnskurar har kommit. Dock har det inte varit nämnvärt så regnigt som på andra platser i Thailand. Annars var det tråkigaste med resan magsjukan som en efter en fick och att min Tilde fick vara på sjukhus ihop med mig ett par dagar. Men allt gick bra som tur var, och vad gör det egentligen att missa nyårsfirandet? Det är ju nu året pågår. Det är nu vi fyller det med innehåll.

Nu när min blick är riktad framåt vill jag tipsa om de klasser jag instruerar på SATS i vår. Kanske möts vi i träningslokalen?

I vår instruerar jag:

tisdagar 06:45 cykel 45 min SATS Zenit
tisdagar 11:30 cykel 30 min SATS Tule
tisdagar 12:00 core SATS Tule
fredagar 06:30 cykel 45 min SATS Hötorget

Har valt att fördela mitt instruerande under två dagar för att kunna ha ett flexibelt schema (både i min egen träning och för andra uppdrag) övriga dagar. Fyra klasser i veckan passar mig bra just nu. Efter att ha instruerat sedan jag var 16 år har jag testat en massa olika upplägg, och i andra perioder har det fungerat att instruera mer. Men just nu är detta den bästa formeln för mig. För mig är det viktigt att ha lust när jag tränar och kunna leverera det medlemmarna vill ha (och har betalat för). Dessutom har jag annan träning än gymträning som jag vill få med i min vecka, som tennis och löpning, och då måste det finnas utrymme för det i mitt schema.

Vad tycker du om att träna på gym? Gruppträning eller kör du enskilt?


Annika

Jag har löptränat i snart 4 år. Gillade ensamheten i det.
För 1½ år sen klev jag in på mitt första grupp-pass. Grit Cardio. Fastnade direkt för det, men vågade inte prova något annat. Till nu. Hoppat in på Energy (som Grit på crack!), Core, Abs, Booty och Shape. Gillar´t massor! Så mycket att löpningen halkat efter lite. Får se till att hitta en balans mellan de båda.

sparkibaken

Åh så roligt, visst är det ofta så att en sak leder till en annan. Jag har också haft perioder när det är svårt att få in all träning för det är så mycket som är roligt. Lyxproblem :-)

Kommentering är avstängd.