halsa

Träna för att du älskar din kropp

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Wow! Tack för all underbar respons på mitt inlägg om smalhetsen igår. Som det har delats i sociala medier och kommenterats flitigt på olika håll. Jag känner hopp och glädje … Läs mer

Kärlek till er!

Kärlek till er!

Wow! Tack för all underbar respons på mitt inlägg om smalhetsen igår. Som det har delats i sociala medier och kommenterats flitigt på olika håll. Jag känner hopp och glädje när jag ser ert engagemang och att ni (i alla fall de flesta av er) håller med mig. En kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra skillnad och påverka vår omgivning.

Som jag skrev igår. Det handlar inte om att kroppar inte får synas. Din kropp har en plats i vårt samhälle oavsett hur den ser ut. Men kom ihåg att kroppen är så mycket mer än bara ett utseende. Kroppen är ett verktyg att göra det du vill, det är i kroppen du bor och lever och att slå på dig själv och försöka förändra dig till något som inte är du, det kommer inte sluta bra. Träna för att du älskar din kropp! Och om den tanken är för stor – träna i alla fall för att du respekterar din kropp. Och för att du vill bli bättre på att älska den. Träna för din egen skull. Aldrig för andras. Träna för att må bra och för att du ÄR bra. För även om du inte tränar är du lika bra ändå. Ditt värde avgörs inte hur du ser ut eller vad du har för vanor. Du är bra precis som du är.

Träna för att du älskar din kropp, inte för att straffa den ...

Träna för att du älskar din kropp, inte för att straffa den …