Träna core i höst

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Träning den

Träna core

På måndag startar SATS höstschema och efter något års uppehåll är det dags för mig att instruera core igen. Superkul! Det är en bra halvtimmesklass där övningarna ligger på att stärka upp core-muskulaturen men där även en hel del andra muskler är med och jobbar. Klassen är förkoreograferad, alla instruktörer kör samma upplägg under tre månader. Nu håller jag på att öva in koreografin som har premiär på måndag. Vill ni komma och träna med mig kör jag core på SATS Hötorget måndagar 12:30. Innan dess kan man även gå på Cycling Start med mig kl 12:00.

Övriga klasser som jag instruerar på höstschemat:
Tis 06:45 Cycling 45 Zenit
Ons 10:00 StrongMama Tule
Fre 06:30 Cycling 45 Hötorget

Träna core

Träningsoutfit: Lindex – prisvärda snygg träningskläder.