halsa

Training for Runners i löparkjol

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Mode & Trender den

Gårdagens träningsoutfit, linne och löparkjol från Craft.

Gårdagens träningsoutfit, linne och löparkjol från Craft.

Training for Runners var galet roligt och jobbigt igår kväll. Känns trist att det är sista veckan som Sats kör klassen, hade gärna fortsatt med den här tisdagsrutinen. Men jag och mina vänner får gå på CrossTraining istället som klasser ersätts med. Blir nog bra det med.

Dagens träningsoutfit var ett snyggt linne från Craft samt deras nya löparkjol som jag fick hemskickad för någon vecka sedan. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag älskar att träna i kjol – men oftast blir det när jag tränar tennis. Kul med en söt löparkjol med praktisk nyckelficka och bra underbyxor. Hade även på mig en av de bättre sport-behåarna som jag har testat, berättar mer om det i ett senare inlägg i veckan.